Om prosjektet

Et forutsigbart boligkjøp

Helt ny bolig fra Bovieran

Bovieran leilighetene er organisert som borettslag, som gir fordeler som at 50% av kjøpesummen finansieres gjennom felleslån med lav rente og lang nedbetalingstid. Borettslaget får også en profesjonell og rimelig forvaltningspartner. Leilighetene selges til fastpris, uten stressende budrunder, og med gunstig finansiering. Vi tilbyr også gode betalingsbetingelser med lavt forskudd og hvor restbeløpet først betales ved overtagelse. I tillegg tilbys egen IN-ordning for individuell nedbetaling om ønskelig.

Glem budrunder, og bruk heller tid på å klargjøre egen bolig for salg, samtidig som du har god tid til å orientere deg om alle de lekre tilvalgene som kan bestilles i din helt nye Bovieran leilighet.

Meld interesse
Levende og frodige uteområder

Pusterom i hverdagen

Uteområdene rundt byggene vil bli pent opparbeidet med varierte funksjoner og kvaliteter. I forlengelse av vinterhagen vil det også bli opparbeidet en felles utendørs terrasse med sittegrupper. Stemningsskapende og avstemt belysning vil bidra til å forlenge sommerfølelsen utover høsten, i tillegg til å skape gode og trygge uterom.

Alle leilighetene har direkte tilgang til vinterhagen og ved inngangspartiet til leilighetene etableres det privat sone hvor det er mulighet for å plasser et lite kafébord og et par stoler. Av hensyn til vekstene i vinterhagen vil det ikke være anledning til å ha egne planter eller blomster oppstilt her. Derimot vil det bli anledning til å skape din egen lille grønne oase på din egen private balkong eller terrasse. Rekkverk blir i frostet glass mot nabo og klart glass ut mot hagen, noe som tilfører masse lys.

Bildegalleri
Gå tørrskodd fra bilen inn i leiligheten

Fine arkitektoniske detaljer

De tre byggene som omkranser vinterhagen blir oppført i tre etasjer og får en blanding av stående impregnert furukledning og hvit/lys grå platekledning. Platekledningen vil bli satt i et grafisk mønster med en mørkere fuge. Over inngangspartiet vil det bli anlagt et Pergolatak med grønne frodige klatreplanter.

Det blir parkeringsplass i parkeringshus med trappefri adkomst via heis. Det opparbeides 1,5 stk parkeringsplasser pr enhet noe som gir mulighet for å kjøpe to plasser for de som er tidlig ute. Sykkelparkering i forbindelse med parkeringskjeller – her vil det bli plass til to sykler pr leilighet. Det følger også med en sportsbod i tilknytning til parkeringshuset.

Meld interesse

Området

Bovieran Falkum ligger idyllisk til ved Lundedalen utenfor Skien. Her bor du i et trygt og godt bomiljø, med alt du trenger rett i nærheten.

Prosjektet

Selve inngangspartiet leder inn til vinterhagen og boligene. Pergolaen danner en nydelig overgang mellom ute og inne.

Leilighetene

51 nye moderne gjennomgående leiligheter med høy kvalitet i utførelse og materialvalg med muligheter for egne tilvalg.

Fasiliteter

Slapp av blandt palmetrærne eller benytt deg av de flotte fasilitetene som matkurs, kjøkkenhage, badstu eller treningsrommet.

Meld interesse i dag!

Ønsker du privat visning?

Meld interesse her

Registrer din interesse her og vær blant de første som får informasjon om utviklingen i prosjektet.

Heidi Solvang
Prosjektsjef Nybygg, Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Mob: 909 78 787
E-post: hs@em1telemark.no

Hanne Holmberg
Eiendomsmegler

Mob: 970 47 628
E-post: hol@em1telemark.no

  Se personvernpolicy

  Kontakt oss

  Har du spørsmål om Bovieran?
  Eller kanskje tips om en interessant tomt?
  Da er du velkommen til å ta kontakt med oss.

  post@bovieran.no
  907 14 010

  Ønsker du siste nytt om Falkum?

  Meld deg på

  © Bovieran All Rights Reserved. vYcom.no | Se personvern-policy