Om fasilitetene

 

Bo med et klima som ved den franske rivieran. Livet på Bovieran er både harmonisk og nærmest ubekymret –her er det meste lagt til rette og ikke minst glem alt om snømåking og renovering. Her ligger det gode forutsetninger for nye hyggelige vennskap og selve boformen er bygget etter fellesskapsprinsippet. Her er det fellesskapet som sammen finner ut nøyaktig hvilke fasiliteter og tjenester dere ønsker å knytte opp til Boverian Falkum.

 
 
 
1
1
En frodig vinterhage rett utenfor døren

Dette er fremtidens boform

Her kan du slå deg ned blant palmer og sitrontrær, lese en god bok og nyte en deilig kaffe – når det måtte passe deg – året rundt. I de aller kaldeste vintermånedene reguleres temperaturen i vinterhagen ned til ca 14-17 grader slik at plantene får en naturlig hvileperiode. Det er totalt ca. 1800 planter i vinterhagen og disse er nøye utvalgt for å sikre god kvalitet og lang levetid. En egen gartner tar seg av dette vedlikeholdet slik at hagen til en hver tid også tar seg aller best ut og holder seg sunn og frisk. I tillegg til sitron-, fiken og palmer finnes det planter og blomster fra store deler av verden samt en liten dam med små fisker. Det vil finnes japanske, tropiske og middelhavs-inspirerte soner samt et med skoglandskap.

For å beskytte dette unike miljøet vil det ikke være anledning til å ha levende planter ved privat inngangsparti som henvender seg ut mot vinterhagen. Det kan nevnes at det er rolig atmosfære og lite akustikk inne i selve vinterhagen.

Nyt tjenester og fasiliteter på hele huset

Et avslappende og kreativt miljø

Det fantastiske med Bovieran er at det i tillegg til den unike vinterhagen rommer så mange gode fasiliteter og tjenester. Noe er er opp til deg og dine naboer å utforme slik at dere i fellesskap får deres skreddersydde opplegg. Kanskje ønsker dere ferske aviser i fellesarealene eller renseritjenester eller hva med en vin- eller bokklubb?

Et eget felles lokale med fullt utstyrt kjøkken og sitteplasser er perfekt for store middagsselskaper når familien kommer på besøk eller kurs, foredrag eller andre arrangementer. Dersom gjestene ønsker å overnatte finnes det en gjesteleilighet som står til deres disposisjon og kan leies. Denne leiligheten er utformet som et lite hotellrom med eget kjøkken, bad med dusj og soveplasser.

Meld interesse
Tilrettelagt men formbart

Gode fasiliteter og tjenester

I hagen ligger det to etasjer høye bakgårdshuset. Det rommer en badstue, et aktivitetslokalet som også kan disponeres som et velværeområde. Her kan man for eksempel ha aktiviteter som fysiotereapi, massasje og frisør. I andre etasje finner du gjesteleiligheten og et treningsrom. I badstuen finner du også dusj og toalett til disposisjon.

I vinterhagen ligger det en boccia-bane, der du og naboene dine kan utfordre hverandre til en liten turnering. Men når det er deilig og varmt i været, er det gode muligheter til å omgås også utendørs, i tilknytning til bakgårdshuset finner du en uteplass med urtehage – hvor det er en perfekt mulighet til å etablere en fast grillplass.

Fasiliteter

 • Vinterhage på ca. 1400 kvm
 • Lounger og sittegrupper/sitteplasser
 • Fullt utstyrt felleskjøkken og selskapslokale
 • Gartner
 • Treningsrom
 • Badstu med dusj og toalett
 • Boccia bane
 • Urtehage
 • Utleieleilighet med kjøkken, bad og soveplass
 • Sykkelparkering
 • Parkering i garasjehus
 • Gjesteparkering

Bildegalleri

Området

Bovieran Falkum ligger idyllisk til ved Lundedalen utenfor Skien. Her bor du i et trygt og godt bomiljø, med alt du trenger rett i nærheten.

Prosjektet

Selve inngangspartiet leder inn til vinterhagen og boligene. Pergolaen danner en nydelig overgang mellom ute og inne.

Leilighetene

51 nye moderne gjennomgående leiligheter med høy kvalitet i utførelse og materialvalg med muligheter for egne tilvalg.

Fasiliteter

Slapp av blandt palmetrærne eller benytt deg av de flotte fasilitetene som matkurs, kjøkkenhage, badstu eller treningsrommet.

Meld interesse i dag!

Ønsker du privat visning?

Meld interesse her

Registrer din interesse her og vær blant de første som får informasjon om utviklingen i prosjektet.

Heidi Solvang
Prosjektsjef Nybygg, Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Mob: 909 78 787
E-post: hs@em1telemark.no

Hanne Holmberg
Eiendomsmegler

Mob: 970 47 628
E-post: hol@em1telemark.no

  Se personvernpolicy

  Kontakt oss

  Har du spørsmål om Bovieran?
  Eller kanskje tips om en interessant tomt?
  Da er du velkommen til å ta kontakt med oss.

  post@bovieran.no
  907 14 010

  Ønsker du siste nytt om Falkum?

  Meld deg på

  © Bovieran All Rights Reserved. vYcom.no | Se personvern-policy